20 juni 2011

Vakantietip

De jaarlijkse vakantie staat opnieuw voor de deur. Op zoek naar inspiratie om er een onvergetelijke tijd van te maken? Waarom niet een road trip door Andalusia maken, waarbij je luieren aan het strand combineert met het opsnuiven van lokale cultuur.  

Na aankomst op de luchthaven van Malaga, hoef je met je huurauto enkel koers te zetten richting Sevilla.  Na een tocht door het prachtig glooiend heuvellandschap kom je aan in de vierde grootste stad van Spanje. Het relatief kleine stadscentrum kan je makkelijk te voet verkennen. Na een bezoek aan de kathedraal, een van de grootste ter wereld, is het tijd voor een gezellig terrasje.

De volgende dag kan je, volgens uw eigen tempo, nog even blijven hangen in Sevilla of doorrijden naar Cordoba en Granada, om een paar dagen later te eindigen in de zonovergoten badplaats Marbella. Met zijn vele leuke adresjes de ideale plek om een flink stapje in de wereld te zetten. En als de verveling alsnog toeslaat, heb je altijd de vrijheid om de huurauto in te springen en naar Valencia te rijden, de geboorteplaats van een icoon uit de Spaanse keuken, Paella. Of naar Madrid. Of naar Barcelona..

Geen opmerkingen: